AMN

Welkom bij

Aircraft Maintenance Netherlands

In het kort

De ‘missie’ van AMN

Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) wil een kwalitatief goed en flexibel totaalpakket voor het onderhoud (en bijhorende werkzaamheden) aanbieden voor Operators, vliegclubs en privé eigenaren in de general en business aviation (vliegtuigen en helikopters).

De daarbij horende visie van AMN

Uitgroeien tot één van de grootste General Aviation (GA) onderhoudsbedrijven van Nederland en de diensten zowel nationaal als internationaal aanbieden. Hierbij staat de flexibele service van hoge kwaliteit centraal en het aanbieden (en volgen) van innovatieve producten met de modernste technieken, maar ook met aandacht voor historische waarde.

Vertrouw het onderhoud en de reparaties van uw vliegtoestel toe aan de experts van AMN !

AMN is trotse dealer van een aantal gerenomeerde merken

Dealerschappen
AMN beschikt over een aantal dealerschappen om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Er zitten legio voordelen aan het directe contact met een fabrikant en daarom werkt AMN dan ook constant aan een uitbreiding van haar dealerschappen en service center status. Hieronder vindt u de merken waar AMN dealer of service center van is.

  • ACR Artex levert diverse noodbakens (ELT) en andere nooduitrusting. AMN is ACR Artex gecertificeerd ELT battery service center. Ook het programmeren van uw Artex ELT kunnen wij zelf uitvoeren.
  • AEM (Anodyne Electronics Manufactering) voorheen NAT levert vele oplossingen voor uw intercom systeem.
    Aspen avionics levert moderne digitale displays als aftermarket installatie. Als AMN hebben wij een ruime ervaring met de installatie van deze display’s in diverse toestellen. Is uw toestel toe aan een upgrade naar het digitale tijdperk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Garmin avionics is de grootste en meest innovatieve leverancier van avionica voor de luchtvaart.
  • Trig avionics biedt o.a. diverse radio’s en transponders aan voor de ‘general aviation’.

AMN ziet de voordelen en het belang voor onze klanten in goed contact met de diverse fabrikanten, zodat we een zo compleet mogelijk netwerk op kunnen bouwen om hiermee onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen aan te kunnen laten sluiten. Naast de dealerschappen en service center status van de voorgaande fabrikanten hebben wij directe contacten bij o.a.: Cessna, Enstrom, Eurocopter, Honeywell, Lycoming, Piper, Pratt & Withney, Robinson en Socata.

De feitjes

De cijfers spreken voor zich

man personeel in dienst

vliegvelden met AMN certificering

Cliënten wereldwijd

Wij staan voor je klaar bij AMN

Neem contact op

Mocht u de wens hebben om een vliegtuig of helikopter aan te schaffen dan bent u bij AMN aan het juiste adres voor advies en begeleiding van uw aanstaande aankoop. Deze begeleiding zal voorkomen dat u achteraf onaangenaam verrast wordt door zaken die over het hoofd gezien zijn. Uiteraard kunnen wij het toestel ook voor u importeren in het PH- register. Voor de eventuele verkoop van uw toestel kunnen wij deze op onze verkoop pagina plaatsen en tevens dit proces begeleiden.

Voor meer informatie per specifieke dienst verwijs ik u door naar de links in de tekst of de opties in de “header”. Mocht u hier niet de juiste informatie kunnen vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Theo Arends

Director, AMNetherlands

AMN-klanten vertellen hun verhaal

Referenties van onze klanten

Sinds 2010 heb ik mijn Piper Arrow in onderhoud bij Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) op Teuge. AMN wordt gerund door een team van enthousiaste jonge mensen. De sleutelwoorden die ik kan bedenken zijn: deskundig, behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Ik kom er graag en ben iedere keer weer verrast door hun expertise. Problemen worden snel en adequaat opgelost; men gaat respectvol met de spullen om. Als het niet mogelijk is de kist naar Teuge te brengen komt men op het thuisvliegveld voor reparatie of onderhoud. En last but not least: de prijzen zijn heel redelijk. Kortom alle lof! Harry de Vries, Haskerdijken

⭐⭐⭐⭐

Vanaf het eerste uur is het Nationaal Parachutisten Centrum Teuge klant bij AMN. Voor de operatie met de twee Cessna 208B Caravan’s welke allebei tot Texas Turbines Supervan 900 gemodificeerd zijn wordt volledig voor het onderhoud vertrouwt op de diensten van AMN (en Bon Air Aircraft Management). Vooral ook wanneer er tijdens het seizoen in een weekend calamiteiten zijn is AMN beschikbaar om z.s.m. naar een oplossing te zoeken zodat de operatie door kan gaan.

Met name in het weekend en op feestdagen wordt er volop gesprongen. Als er dan technische support nodig is, is het bijzonder fijn te ervaren dat AMN altijd bereikbaar is en snel ter plaatse is om service te verlenen. De continuiteit van ons bedrijf kan hiermee op een hoog peil worden gehouden.

Simon Woerlee, alg. manager NPCT

⭐⭐⭐⭐⭐

Vliegclub Teuge is van oudsher verbonden met het vliegveld Teuge en heeft meerdere afdelingen actief op Teuge. Voor het onderhoud vertrouwt Vliegclub Teuge dan ook al lange tijd op Aircraft Maintenance Netherlands (AMN). Of het nu de Piper, Cessna of laatste nieuwe aanwinst de PS-28 Cruiser betreft, AMN biedt professionele oplossingen die passen binnen het beleid van de Vliegclub. Johan Ananias

⭐⭐⭐⭐⭐

Na de aanschaf van mijn Cessna 182 moest er voor de in gebruikname ervan zowel technisch onderhoud als een reeks import gerelateerde inspecties en specificaties uitgevoerd worden. Hiervoor kwam ik als leek in de luchtvaart mede vanwege mijn geografische beperkingen uit bij Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) te Teuge. Omdat ik in München woon en absoluut geen tijd had om naar Teuge te reizen, moest ik per telefoon en e-mail met AMN in dezen immer vertegenwoordigd door Niels Pol het hele onderhouds- en inspectieprogramma opstellen. Hierbij werden de tijdslimiteringen mijnerzijds in acht genomen. Tevens kon AMN middels vertegenwoordiging van mij voor het ministerie IL&T het administratieve gedeelte van de bijbehorende procedures voor haar rekening nemen. Geheel en al volgens afspraak waren de werkzaamheden en binnen het voorziene tijdsbestek van een paar maanden afgerond en was de papierwinkel conform de regels gecomplementeerd en de Cessna was klaar voor gebruik. Afgezien alle lof voor AMN’s technische en administratieve vaardigheden, wil ik als naar een ieder zal begrijpen uiterst tevreden klant hierbij tevens het professionele, informele en menselijke karakter van AMN’s wijze van communicatie en omgang met de cliëntèle benadrukken. Het zal derhalve geen verrassing zijn, dat ik AMN als CAMO of servicebedrijf van harte aanbevelen kan. Olivier van Nieuwenhuize, Directeur Kunststoftechnologie, Europees Octrooibureau, München

⭐⭐⭐⭐⭐

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ‘missies’. Volg ons op Facebook!🚀 

Missie en Visie

Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) wil een kwalitatief goed en flexibel totaalpakket voor het onderhoud (en bijhorende werkzaamheden) aanbieden voor Operators, vliegclubs en privé eigenaren in de general en business aviation (vliegtuigen en helikopters).

Contact

AMN Teuge
De Zanden 105 B
7395 PG Teuge (NL)
T: +31 (0)55 - 323 21 74

Support

Ondersteuning

Documentatie

Veel gestelde vragen